Familja Selimaj rrjedh nga fshati Nokshiq afër Plavës.

Disa vite mbas luftes në Nokshiq në vitin 1879 Mujë Bardhi Selimaj u shpërngul nga Nokshiqi ne Guci, ku familjet e tre djemve të tij jetojnë ënde, ndërsa djali i tij Bajrami me familje 6 Djem dhe 4 Vajza u shpërngul nga Gucija në New York.

Bajram
'
Muji
'
Bardhi
'
Selimi
'
Noka
'
Nika
'
Deda